top of page

Infobrev for oppstart barnepartier :)


Vi prøver noe nytt dette semesteret. Infobrevet for oppstart barnepartier publiseres også her i tilleg til på papir ved første trening.

God lesning.

Informasjon Tønsberg Ju Jitsu klubb

Dette er et generelt infobrev, se igjennom hele 😊

For dere som allerede har utstyr og er registrert : dere kan hoppe rett avsnitt om Overnattingleir og «Leir med stilartsleder fra England.» Se også grasrotandel side 4 og budoetikette side 5.

Vi er kjempeglade for at du ønsker å trene i klubben vår. Vedlagt ligger litt praktisk informasjon.

Det anbefales å kjøpe en treningsdrakt når man har bestemt seg for å begynne, dette gjør treningen og teknikkene letter å gjennomføre. Drakten kalles Gi på japansk og kan kjøpes gjennom klubben. Ved normal bruk og stell kan en drakt vare i flere år.

Fargen på beltet klassifiserer utøverne i forskjellige beltegrader: hvit – gul – oransje – grønt – blått – brunt. Disse betegnes som kyu grader (beltegradene til barn kalles Mon). Etter brunt kommer svart belte. Svart er en mestergrad og er delt inn i 10 grader. Disse betegnes fra 1 – 10 dan.

Informasjon om hvordan man gjør innmeldingen kommer på neste side.

Overnattingsleir for barna; Vi gjentar suksessen fra leir, og lager overnattingsleir for barnepartiet i oktober. Vi kommer nærmere tilbake til datoer. Se info på egen lapp som kommer nærmere eller sjekk på facebook. Det blir overnatting for de som ønsker det. Det er gratis å delta.

Leir med stilartsleder; Vi har gleden av å invitere alle til å delta på leir med vår stilartsleder fra England i 9-11 November 2018. Egen invitasjon med lapp blir delt ut. Informasjon ligger også på facebook siden vår.

Lappeutdeling: Lørdag 25.08.18. kl.11 Oppmøte ved barkåkerhallen. Vi deler ut litt informasjon om trening hos oss. Vi trenger mange bein for å dekke mest av område. Vi vil friste med en matbit hos Karine etterpå. Det blir litt aktiviteter for barna og deltagere også. Nedslagsområde for lapper blir på Eik, og Barkåker. Påmelding 98607622 (Karine)

Gradering: 05.11 blir det prøvegradering, da ser vi hvordan barna ligger an til gradering, som avholdes mandag 03.12.18 kl.18, mør i god tid, ha med riktig utstyr.

Gradering koster 100kr med belte, og 50 kr for stripe.

*Endring i dato kan forekomme.

Avsluttning: Avsluttning for sommern blir mest sannsynlig mandag 10.12.18

VIKTIG INFORMASJON til ALLE: Eksisterende medlemmer som har odnet dette trener ikke tenke på denne Vi har byttet faktureringssystem.

I forbindelse med dette så er endringen at vi fakturerer pr. mnd istedenfor

pr. halvår. For at dette skal fungere må dere ha registrert e-postadressen deres på

medlemssiden på kampsportforbundet sine sider. Dersom dere sliter med å

logge inn så kan dere kontakte Karine, så hun kan hjelpe til. Det må signeres en avtalegiro som arkiveres, leveres inn til Karine så snart som mulig etter at e-posten er oppdattert i medlemssytemet. Avtalegiroen skal settes opp med et max trekk på 400kr i mnd.. For barn blir prisen per år nå 1200kr i året totalt. (90kr i mnd + 5kr i faktureringsgebyr (denne er pr.mnd) og 120 kr ekstra i april, dette er årskontigent) Dersom man ønsker å betale for hele året på en gang kan man også dette, bare økt beløpet på første faktura. Men vi anbefaler avtalegiro. 2mnd oppsigelsestid.

Vi sees på trening :)

INNMELDING TIL TØNSBERG JU JITSU KLUBB- NYE

 1. Gå inn på www.tbgjjk.no

 2. I hovedmenyen oppe finner dere ”Bli medlem” – trykk på denne

 3. Midt på siden finner dere ”Bli medlem i Tønsberg Ju jitsu klubb” – trykk på denne

 4. Her er det viktig at dere fyller inn punktene som er markert med rød stjerne.

 5. Trykk deretter knappen ”Lagre”. Viktig å sette inn telefonnummer/og e-post så vi kan nå dere om det skjer noe spesielt.

 6. Hvis dere mottar avtalegiro pr post (med månedlige innbetalinger), så se bort i fra denne. Vi sender en faktura med den totale kontingenten. 600 kr for barn, og 1000 kr for voksne pr halvår.

Det er veldig viktig at dette blir gjort så fort som mulig, da denne kontingenten dekker forsikring og medlemskap i Norges Kampsportforbund.

Spørsmål kan rettes til tbgjjk@gmail.com eller tlf.99200914.

Vi har en hjemmeside www.tbgjjk.no og egen facebook- side, søk etter tønsberg ju jitsu og vi dukker opp i lista, begge inneholder oppdatert informasjon om det som skjer i klubben. Gå inn på facebook og lik siden vår å få varsel når det er noe som skjer.

Vennlig hilsenTønsberg Ju Jitsu klubb

---------------------------------------------------------------------------------------------------

OM PARTIENE:

Fra 9 til 13 år. På treningene er det lagt opp til mye lek og bevegelse som i tillegg til at det er moro også forbedrer barnas motorikk. Barna trener også selvforsvar med hovedfokus på frigjøringer og grunnleggende bevegelser, basert på tradisjonell ju jitsu. Det er lagt mest vekt på teknikker som ikke inneholder slag og spark. Treningen foregår på spesielle matter som demper fallet ved kastøvelser. Vi er opptatt av at det opprettholdes en viss disiplin på barnepartiene. Vi tror dette er viktig for at barna skal lære å respektere hverandre i forhold til likhet. Det er også en del av det å trene selvforsvar, hvor man etter hvert får kunnskap som må håndteres på en riktig måte. Det er derfor også viktig at barna respekterer hverandre i treningsøyeblikket slik at ingen blir skadet. Vi er klare på at misbruk av de ferdigheter som tilegnes på trening vil føre til eksklusjon fra klubben. I de fleste selvforsvarssystemer eksisterer det en "Budoetikette", dvs. noen regler og ritualer som sier noe om hvilke normer man har å forholde seg til i en klubb. Se neste side.

Fra 14 år og oppover. På dette nivået legges det opp til allsidig selvforsvarstrening. Det legges også vekt på styrke, bevegelighet (uttøying) og motorikk. Treningene blir også litt mer krevende ettersom ferdighetene øker. Vi er også opptatt av likhet og gjensidig respekt. Ju Jitsu er like mye fin trim som det er selvforsvar, og det passer for kvinner og menn i alle aldre. Man konkurrerer hele tiden med seg selv slik at det er aldri for sent å begynne.

Mandag:

Alle barnepartier

18:00 - 19:30

Alle voksenpartier

18:00 - 19:30

Torsdag:

Voksne nybegynnere

19:00 - 20:30

Voksne videregående I

19:00 - 20:30

Voksne videregående II

20:30 - 22:00

Vi disponerer også fredag 19:00-21:00 til egentrening.

Dette avtales nærmere med en av instruktørene.

Voksne videregående 1: Gult og orange

Voksne videregående 2: Grønt og høyere

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi trenger din støtte! Hjelp oss med dette ved å registrere oss på ditt spillekort :)

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i TØNSBERG JU- JITSUKLUBB!

Tenk deg at du kan spille favorittspillene dine - Lotto, Tipping og Joker for eksempel - og samtidig gi noe mer til det laget eller den foreningen du selv ønsker å støtte. Dette er nå mulig via Grasrotandelen. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax). Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Du trenger Norsk Tipping Spillekort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillekort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no.

Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede i dag, og du gjør det på en av følgende måter:

 1. Hos Kommisjonær: Ta med deg strekkoden og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer.

 2. SMS: GRASROTANDELEN 883164342 til 2020 (tjenesten er gratis).

 3. Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no.

 4. Norsk Tipping Mobilspill.

Organisasjonsnummer: 883164342

3277488316434

Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no. Her vil du også kunne følge med på hvor mye Grasrotandelene genererer for de enkelte Grasrotmottakerne.

Takk for at du støtter oss via Grasrotandelen!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

BUDOETIKETTE

 • En hilsen (rei) skal alltid utføres:

 • Før man går inn og når man forlater Dojo

 • Før og etter at man har trent med sin partner

 • Når man henvender seg til en instruktør

 • Ingen må forlate Dojo eller gå inn i Dojo under trening uten tillatelse fra instruktøren som leder treningen.

 • Før treningen settes i gang tas smykker, klokker og lignende av. Treningen foregår barbeint med mindre instruktøren gir beskjed om noe annet. Eller om det av spesielle årsaker behøves fottøy.

 • Det forutsettes at elevene viser vanlig god hygiene før og etter trening.

 • Respekter alltid din treningspartners klappesignal ved kontrollgrep. Ett klappesignal betyr at man gir seg.

 • Ved klappesignal eller når ordet ”Yame” lyder, stopper alle med sin aktivitet øyeblikkelig og vender seg mot instruktøren og vier denne oppmerksomheten. Det er viktig å følge godt med av respekt for instruktør og partner.

 • Spørsmål som ikke har direkte tilknytning til det som trenes, skal rettes til aktuell person ved en passende anledning (før eller etter trening). Belast ikke instruktøren med unødvendige spørsmål.

 • Upassende opptrenden slik som banning, unødvendig prat osv godtas ikke.

 • Instruktørens anvisninger skal alltid etterkommes.

 • Misbruk av de ferdighetene som tilegnes på trening vil føre til eksklusjon fra klubben.


16 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Årsmøte

Vi inviterer herved til årsmøte. Sakslisten er listet lenger ned. Andre saker til årsmøtet må spilles inn senest 2 uker før møtet. Eventuelle forslag til aktuelle kandidater til styre kan meldes til k

bottom of page