top of page

Slagsvilkår for kjøp av billetter til arrangement

Salgsvilkår og vilkår for kjøp av billetter til arrangement i regi av Tønsberg Ju Jitsu Klubb

Disse salgsvilkårene gjelder alle Tønsberg Ju Jitsu Klubb (Heretter kalt selger/selgeren/TBGJJK) sine arrangementer.

Parter: Selgeren er Tønsberg Ju Jitsu Klubb, tbgjjk@gmail.com telefon: 98607622 organisasjonsnummer: 883 164 342 og betegnes i det følgende som selger/selgeren/TBGJJK.

Kjøper er den forbrukeren som foretar bestilling og betaling av arrangement via www.tbgjjk.no event, og betegnes i det følgende som kjøper/kjøperen.

 

Betalbare arrangementer

Påmeldingsfrist angis for hvert enkelt arrangement. 

Rabatterte billetter refunderes ikke (billetter bestilt med rabattkode eller som early bird), men navn på billetter kan endres ved å gi oss beskjed på tbgjjk@gmail.com  senest dagen før. Rabatterte billetter betales umiddelbart, med kort eller vipps.

Ved skriftlig avbestilling til tbgjjk@gmail.com senest 2 uker før selve arrangementet innvilges full refusjon. Begrunnelse er ikke nødvendig.

Billetter kan ikke avbestilles senere enn 2 dager før selve arrangementet. Sykdom eller andre forhold utenfor TBGJJKs kontroll aksepteres ikke som grunn for avbestilling. Navn på billetten kan fortsatt endres ved å gi oss beskjed på tbgjjk@gmail.com senest dagen før arrangementet.

Kjøper må betale umiddelbart ved påmelding, med kortbetaling via Stripe på vår nettside eller med “vipps på nett” via billettbestillingen. 

Har kjøper utestående til TBGJJK, med mer enn 30 dager over forfall, vil kjøpers billetter være ugyldige.

Gratisarrangementer

Arrangementer som markedsføres som «gratis» er gratis for TBGJJK-medlemmer og deres inviterte gjester. For ubetalende deltakere gjelder samme salgsvilkår som for betalbare arrangementer.

Av hensyn til at gratisarrangementer ofte fylles opp fort, ber vi om at påmeldte deltakere som ikke kan komme gir oss beskjed om dette ASAP på tbgjjk@gmail.com slik at vi kan frigjøre plassen til andre. Plasser som ikke er benyttet når første foredrag begynner, går tapt.

På våre gratis-arrangementer er det medlemmene våre som har førsteprioritet. Det betyr at vi forbeholder oss retten til å kansellere billetter bestilt av ikke-medlemmer senest kl. 15.00 dagen før.

Gjelder alle arrangementer

Ved å melde deg på våre arrangementer, ser vi på deg som en kunde, og legger deg inn i mailinglisten for fremtidige arrangementer. Du kan når som helst melde deg av.

Ved å delta på TBGJJK-arrangementer, godtar du at TBGJJK har retten til å ta bilder, lydopptak og/eller videoopptak av alt og alle i tilknytning til arrangementet. Bildene og opptakene kan bli gjort tilgjengelige under eller etter arrangementet for, men ikke begrenset til, markedsførings- og promoteringshensikt.

Alle som er påmeldt et TBGJJK-arrangement skal ha mottatt en ordrebekreftelse på e-post. Har du ikke mottatt en ordrebekreftelse, er du ikke påmeldt. Er du usikker? Ta kontakt på tbgjjk@gmail.com

Alle våre arrangementer har varierende aldersgrense som settes per arrangement.

Hvis aldersgruppen ikke er oppgitt gjelder følgende som standard: for barne og ungdomspartier er grensen: 6-13 år, for ungdom del 2 og voksenpartier er aldersgrensen: 14-99 år.

Levering

Når kjøper har meldt seg på og betalt for arrangementet mottar kjøper billett på e-post som bevis på kjøp og bekreftelse på påmelding. Ved gratis arrangementer vil man også få tilsendt billett på samme måte. Billetten genereres digitalt. Kjøper tar med billetten og viser den som bevis for påmelding ved oppmøte 30 min før oppstart av arrangementet.

 

Angrerett

Ved skriftlig avbestilling til tbgjjk@gmail.com senest 2 uker før selve arrangementet innvilges full refusjon. Begrunnelse er ikke nødvendig.

Billetter kan ikke avbestilles senere enn 2 dager før selve arrangementet. Sykdom eller andre forhold utenfor TBGJJKs kontroll aksepteres ikke som grunn for avbestilling. Navn på billetten kan fortsatt endres ved å gi oss beskjed på tbgjjk@gmail.com senest dagen før arrangementet.

 

 

Retur

Det er ikke mulig å returnere kjøp for arrangementer da det ikke er fysiske produkter. men du kan angre et kjøp, se angrerett kapittelet.

Reklamasjon

Det er ingen reklamasjonsrett på deltagelse etter endt arrangement.

Konflikt

Klager rettes til selger innen rimelig tid. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Eventulle inngående klager kan sendes til tbgjjk@gmail.com. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Kampsportforbundet, eller NIF. Kontakt - Norges Kampsportforbund, her ligger det også kontaktskjema. Telefon: (+47) 21 02 90 00. E-post: post@kampsport.no, eventuelt nif.no sin kontaktside. Evt. forbrukerombudet. Kontakt oss – Forbrukerrådet (forbrukerradet.no)

 

17.10.2023

Tønsberg Ju Jitsu Klubb

bottom of page