top of page

Invitasjon for barn og unge i klubben til å bli med på sommerleir i Langesund!


Vi ønsker å invitere barn og unge i klubben til å være med på leir.

Vi er en «kjerne» med utøvere og trenere på voksenpartiene som pleier å dra på leir rundt om i Norges land og i utlandet og trene ju jitsu på leir, i regi av andre klubber og stilarter.

Dette er noe vi synes er fantastisk, man får utrolig mye ut av det, fordi man får mye trening på kort tid.

Dette er noe vi i 2019 ønsker å invitere utøvere på barne-partiene med på. Hvis det er interesse for det. Dette koster litt mer enn å delta på leir med oss, men det er fordi vi som klubb har valgt å holde prisen lav, fordi vi ønsker at så mange som mulig kan bli med. Dette blir et ekstra tilbud til de som er interessert.

Bjørn Fredriksen og Karine Tofsland blir foreløpig med som hovedansvarlige, men vi trenger også to foreldre/foresatte som kan være med. Avhenig av hvor mange som ønsker å delta.

I første omgang tenker vi det er lettest å ta en leir som ligger nærme.

Vi har tenkt at sommerleir med Ju Jitsu Norge systemet i Langesund er en godt start. Det er ikke så langt å reise, og det er flere aktiviteter i nærheten som man kan delta på.

Man kan velge mellom overnatting på hotell, på campingplass, hytter i samme område, eller i telt. Det er også båtplasser i nærheten, så om man ønsker det er det en mulighet, men vi har ikke leitet opp priser for dette. Alle utgifter dekkes selv av de som ønsker å delta.

Treningsleiren er i hallen ved Badeland i Langesund.

Datoen er 27-30 juni .2019.

Her er noen tanker om hvordan vi kan organisere det, et forslag til opplegg med litt ulike prisalternativer. Vi ber om en tilbakemelding innen utgangen av januar om hvem som er interessert, så inviterer vi til et møte med foreldre etter det for å diskutere hvordan vi best kan få dette til.

Vi vet ikke om 4 dager er mye, eller ikke, og må ha tilbakemelding på dette. I prisoppstillingen lenger ned har vi foreslått fredag til søndag. Men det er mulig å være med kun to dager også f.eks. Her må vi høre med dere og barna. Kom med tilbakemelding.

Hotellprisen er rabattert og som gjest ved hotellet bruker man badeland gratis. På side 2 kan dere lese fullstendig invitasjon fra Grenland ju jitsu klubb.

Overnatting på hotellet, (for flere alternativer, se invitasjon lenger ned)

Pris per rom pr. natt, 4 personer: kr 1660,- (kr 415,- pr. pers)

Pris per rom pr. natt, 5 personer: kr 1880,- (kr 376,- pr. pers)

Overnatting på campingen; Rongstranda Camping http://rognstrandacamping.no/priser

Telting med bil inkl. strøm koster 350 kr døgnet. Her kommer det an på hvor mange vi blir, men det er en ok pris. Sjekk linken til campingen som er listet litt lenger opp.

Cirka total pris for 3 dager (fre- søn) trening med hotell blir da 1.880kr (det er 50kr ekstra for trening torsdag) Også kan man også velge å ta med mat, se invitasjon under.

Lunsj som dekkes av treningsavgiften er kun frukt, kaffe, te og vann. Så man må ha med brødskiver eller lignende til lunsj selv.

Cirka total pris 3 dager (fre-søn) trening med overnatting i telt: ca 1140kr hvis det er 4 stk i en bil som deler et telt. Vi kan også sikkert få lånt en lavvo eller noe så alle får plass i et telt 😊

Det er mulig å bestille påmelding med middag, men man kan jo også lage det litt hyggelig på campingplassen med grilling av pølser med de som reiser med oss isteden.

Vi håper at flere velger å bli med, det er knallbra trening.

Vi trenger som nevnt minst to voksne med, avhengig av hvor mange som velger å bli med. Vi ordner samkjøring osv. Ring for å slå av en prat hvis det er spørsmål, som det sikkert er 😊

Interesse kan meldes til :

Karine Tofsland, tlf: 986 07 622

Bjørn Fredriksen, tlf: 452 26 754

Invitasjon fra Grenland ju jitsu, generell:

Invitasjon til Norway Ju Jitsu Camp 2019 – Langesund

Arrangør: Ju Jitsu Norge i samarbeid med Grenland Ju jitsuklubb

Sted: Skjærgårdshallen, Langesund

Dato: Torsdag 27. juni t.o.m. søndag 30. juni 2019 (4 dager)

Vi gjentar suksessen fra i fjor og inviterer på nytt til sommerleir i Langesund. Oslo – Langesund er ca. 2 timers kjøring med bil.

Nærmeste flyplass er Torp (Sandefjord) – 35 minutter. Instruktører: Hanshi Alain Sailly er vår selvskrevne gjest i år også. Andre instruktører blir introdusert etter hvert.

Vi lover topp kvalitet på alle instruktørene, og det kommer til å bli et par overraskelser!

Overnatting:

Det er flere overnattingsmuligheter, blant annet er det flere campingplasser i nærheten. Det beste alternativet er nok likevel å benytte hotellet.

Her har vi fått svært gunstige priser:

Pris per rom pr. natt, 1 person: kr 960,-

Pris per rom pr. natt, 2 personer: kr 1120,- (kr 560,- pr. pers)

Pris per rom pr. natt, 3 personer: kr 1320,- (kr 440,- pr. pers)

Pris per rom pr. natt, 4 personer: kr 1660,- (kr 415,- pr. pers)

Pris per rom pr. natt, 5 personer: kr 1880,- (kr 376,- pr. pers)

Hotellprisene inkluderer: • frokost • adgang til badepark • adgang til Puls Nr. 1 Fitness treningssenter • fri parkering

For å utløse de rabaterte hotellprisene, må dere bruke en rabattkode.

Dere gjør som følger: Gå inn på www.choice.no. I søkefeltet ”Hvor er du på vei” skriver du: Langesund. Legg deretter inn rabattkoden: grenland

Mat og drikke:

Lunsj :

Vi setter fram frukt, vann og kaffe/te. Dette er inkludert i treningsavgiften.

Dersom man vil ha noe å spise/drikke utover dette, ordner man det selv.

Middag fredag:

Fredag serveres gryterett med salat og baguetter. Pris: kr. 150 pr. person. (Drikke inngår ikke i prisen.)

Grillfest lørdag :

Lørdag arrangerer vi grillfest.

Det serveres helgrillet svinenakke, grillpølse m/ brød, hamburger m/ brød, sprøstekt løk, sennep/ketchup, potetsalat, grønn salat, dressing. Pris: kr. 250,- pr. deltaker. (Drikke inngår ikke i prisen)

NB! Måltidene må bestilles ved påmelding.

Treningsavgifter:

Trening per dag (voksne): kr 650

Trening alle 4 dager (voksne): kr 2000

Barn under 14 år per dag: kr 350

Trening alle 4 dager (barn): kr 1100

Totalpakke for trening alle 4 dager, middag og grillfest: Voksne: kr 2200

Barn under 14 år kr 1250

Påmelding og betaling:

Påmelding og betaling skjer på www.gjj.no innen 10. Juni 2019.

Påmeldingen starter i midten av januar.

Med vennlig hilsen Ju Jitsu Norge/Grenland Ju Jitsu


78 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Årsmøte

Vi inviterer herved til årsmøte. Sakslisten er listet lenger ned. Andre saker til årsmøtet må spilles inn senest 2 uker før møtet. Eventuelle forslag til aktuelle kandidater til styre kan meldes til k

bottom of page